رصد آسمان شب با تلسکوپ

برنامه رصد آسمان شب با تلسکوپ در آستان مقدس برگزار می‌گردد

نمایی از دو ساعت قدیمی بر فراز مسجد جامع…

در نمایی نادر از سال 1280 قمری حرم حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام، دو ساعت بر فراز مسجد جامع دیده می‌شوند؛ یکی با وقت شرعی «مغرب‌کوک» و دیگری با ساعت رسمی روز - گواهی از گذار روزگار، از آفتاب به عقربه.

از تلسکوپ تا تریبون؛ اختتامیه‌ای نوآوران…

آئین اختتامیه دوره تابستانه آموزش نجوم با رویکردی نوآورانه و با مشارکت کودکان و نوجوانان در اداره نجوم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام برگزار شد.

شگفتی‌های دریا در خانه علم

با توجه به استقبال فراوان بازدیدکنندگان از گنجینه‌ آبزیان دریایی در خانه علم و آسمان‌نمای آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام، آقای مرتضی کوشک‌باغی - از نیکوکاران و اهداکنندگان این مجموعه ارزشمند - با رضایت و شور قلبی تصمیم گرفتند بیش از 40 نمونه جدید از آبزیان دریایی را نیز به این گنجینه اهدا کنند

در گفت‌وگوی رادیویی با برنامه «صدای اندی…

در ادامه فعالیت‌های علمی و ترویجی اداره نجوم آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه‌السلام، یک‌شنبه 27 مهرماه، گفت‌و‌گوی زنده تلفنی رئیس اداره نجوم آستان مقدس با برنامه صدای اندیشه‌ها از شبکه رادیو گفت‌و‌گو برگزار شد.

محققان ناسا با بررسی اطلاعات ماموریت گالیله که ۲۰ سال قبل انجام شده، شواهدی از وجود آب در قمر سیاره مشتری یافته اند.

  

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ناسا، دانشمندان شواهدی از وجود آب در سطح اروپا (قمر مشتری) یافته اند. این خبر دانشمندان را به وجود حیات در این قمر امیدوار کرده است.

محققانی که در ماموریت «گالیله» و همچنین تحلیل اطلاعات این فضاپیما شرکت داشتند، در کنفرانس خبری ناسا اعلام کردند این فضاپیما احتمالا ۲۰ سال قبل نشانه ای از آب را رصد کرده است.

تحلیلی جدید از اطلاعات این ماموریت نشان دهنده اختلالاتی عجیب و غریب در میدان مغناطیسی  بود که حاکی از وجود  آب است.

مدت ها دانشمندان تصور می کردند سطح یخ زده اروپا با اقیانوسی از نمک پوشیده شده است.

ناسا معتقد بود این قمر با توجه به گرمای زیاد، آب مایع زیر پوسته یخی با ضخامت چند کیلومتر یک گزینه ایده آل برای وجود حیات در منظومه شمسی است.

مارگارت کیولسون محقق ارشد مغناطیس سنج گالیله در این کنفرانس گفت: ما در هریک از پروازهای گالیله برفراز قمرهای مشتری، تغییرات در میدان مغناطیسی را بررسی کردیم. درهمین راستا در یکی از پروازهایی که فضاپیما به سطح قمر بسیار نزدیک شد، ما  این نشانه ها را دیدیم که البته در آن زمان معنی دقیق آنها را متوجه نشدیم.

البته قبلا نیز اطلاعات تلسکوپ هابل نیز شواهدی از وجود آب در اروپا را نشان داده بود.

_منبع:پارس اسکای

جستجو

اوقات شرعی